Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Op 4 februari mogen we weer los

Uit de bestuurskamer…

Yes we hebben een zonnetje gezien. Op zondag 28 januari was het prachtig weer en dan krijg je direct zin om op de racefiets te stappen. We zijn even klaar met het binnen spinnen, omdat het regent of vriest.

Bij TCP starten we zondag 4 februari met de opbouwtochten vanaf 9.00 uur en om 10.00 uur barst het geweld los met de Vossenjagers. Het was afgelopen zondag nog druk bij Toervereniging Zoetermeer ’77. Daar waren onze vossenjagers al aan het trainen voor komende zondag. Met de Nachtvossenjacht in de benen komen de jagers goed getraind aan de start.

Over de Nachtvossenjacht van 19 januari gesproken, die was zeer goed bezocht. Met 70 starters was het één lichtzee aan renners. De uitslag was direct bekend en de volgende renners stonden op het podium.

1 Roel de Jong                        176 punten

2 Daan van der Weerd           173 punten

3 Leon Braat                           171 punten

Zoals je kunt zien is de puntentelling t.o.v. afgelopen jaar iets aangepast. De emmers zijn geen 50 punten meer waard, maar 25. Al doende leert men. Het heeft er met name mee te maken gehad dat als je de joker inzette, de verschillen in punten heel hoog opliepen als je per ongeluk één emmer mistte. De emmers blijven belangrijk met 25 punten, dus mis deze niet.

Ik heb er zin in, we kunnen weer een seizoen knallen. We zien je graag op de fiets, tot zondag.

Namens het bestuur,

 

Marc van Buijtene