Jeugd

Welkom op de jeugdpagina van Toerclub Pijnacker

Toerclub Pijnacker (TCP) kent een leuke groep jeugdfietsers. Jongens en meiden, in de leeftijd van 8 tot 16 jaar fietsen elke zondagochtend een rit tussen de 40 en 75 kilometer op de racefiets. Op deze pagina lees je er meer over.

Het doel is om leuk en veilig kennis te maken met de fietssport. In de periode van begin april tot eind september rijden we wekelijks op zondagochtend een jeugdrit. Elke week een andere route in de omgeving van Pijnacker.

Fietsen doen we in verschillende groepjes, passend bij de ervaring van de jeugdfietser. Met elk groepje jeugd rijden begeleiders mee. De begeleiding van de groepjes wordt gedaan door enthousiaste fietsers, ouders of andere TCP-leden die het leuk vinden om met de jeugd op stap te gaan.

We verzamelen om 8:45 uur bij Het Baken en vertrekken om 9:00 uur. Rond 12:00 uur zijn we weer terug bij het Baken. Het motto is: samen uit, samen thuis!

Naast de rondjes vanuit Pijnacker worden er ook regelmatig extra activiteiten georganiseerd; een mountainbiketocht in Ermelo, een toertocht in een ander deel van Nederland en zelfs een 2 daagse!

Kijk maar eens bij de nieuwberichten onderaan deze pagina.

Wil je meer weten over lid worden voor jeugdleden? Zie de knop ‘lid worden’.

Ook jeugdfietsen bij TCP?

Lijkt fietsen jou leuk, schrijf je dan direct in en fiets met ons mee!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met de jeugdcommissie via jeugd@toerclubpijnacker.nl.

Gedragsregels voor (jeugd)begeleiders

Toerclub Pijnacker hanteert duidelijke gedragsregels voor (jeugd)begeleiders. Deze zijn hier te vinden.

Activiteiten van de jeugdcommissie

Activiteiten van de jeugdcommissie Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat de jeugdcommissie zich voorbereid op…