Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Nieuwe jeugdcommissie

Uit de Jeugdhoek…

Start van het nieuwe jaar met nieuwe jeugdcommissie

De jeugdcommissie organiseert op de achtergrond allerlei zaken om het jeugdfietsen bij TCP mogelijk te maken. Johan Koks, Marloes Gravesteijn en Arthur Kalkman vormen sinds begin dit jaar met z’n drieën de jeugdcommissie. In de commissie kunnen we een vierde persoon zeker goed gebruiken, daarover later meer!

Binnen de commissie werken we zoveel mogelijk met een vaste taakverdeling. 10 keer per jaar komt de jeugdcommissie bij elkaar, dit jaar was de eerste keer op 9 januari. Onderwerpen die voorbij komen zijn: jaarprogramma, communicatie met de jeugdleden, informatie voor de jeugdbegeleiders, veiligheid, jeugdevenementen en nog veel meer!

Er staat inmiddels een solide jaarprogramma dat elk jaar wat wordt aangepast. Het doel is de jeugdleden een leuk en gevarieerd fietsprogramma aan te bieden. Dit jaar staat de eerste rit gepland op 7 april! Om dit allemaal mogelijk te maken zijn we op zoek naar een 4e lid van de commissie:

Vacature lid jeugdcommissie

Voor de jeugdcommissie zijn we op zoek naar een enthousiast lid. we zoeken op dit moment iemand die zich met name gaat richten op het organiseren van evenementen voor de jeugd. Denk dan aan de Goede Doelentocht, de MTB-tocht in Ermelo, fietsen bij Jeugdland en de 2-daagse. Ieder TCP-lid of ouder van een jeugdlid die een bijdrage wil leveren aan een leuk jeugd-jaarprogramma nodigen we uit om te reageren via jeugd@toerclubpijnacker.nl

Graag tot op de fiets of kom kennismaken met de jeugdcommissie 😉