Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


De jeugd is weer gestart

Vanuit het Jeugdpeloton…

Afgelopen maand is er door de jeugd al veel kilometers weggefietst. Het zijn mooie en gezellige zondagen geweest.

In april is de sponsortocht gereden en, net als vorig jaar, is er door de jeugd weer fanatiek naar sponsoren gezocht. En natuurlijk is er tijdens de sponsortocht zo veel mogelijk kilometers gefietst om nog meer geld binnen te halen. Na een telronde is er door de jeugd een mooi bedrag opgehaald. We kunnen maar weer trots zijn op ze dat ze zich zo inzetten voor het goede doel.

Er is met een frisse blik gekeken naar de groepsindeling voor dit seizoen en her en der konden we wat kinderen schuiven. Zo zijn de A1 en A2 samengevoegd tot de A1. De andere groepen zijn een groep doorgeschoven, want 3 jaar lang in de B is natuurlijk geen optie. En als je net zo goed wil worden als Demi Vollering dan heeft de jeugd toch dat succesgevoel nodig.

Afgelopen zaterdag was de BBQ Classic. Dit jaar is besloten de jeugd zelf de keuze te geven of ze hieraan wilden deelnemen. Twee jeugdleden hebben met hun vader de tocht gereden en er zijn diverse jeugdleden en begeleiders aangesloten bij de BBQ. Het was een mooie en gezellige dag. Volgend jaar gaan we ervoor om nog meer jeugdleden deel te laten nemen aan deze tocht, want deze gezelligheid wil je als lid van de club niet missen.

Tevens wil ik aangeven dat ik heel trots en blij ben met de begeleiding die we nu hebben. Iedere week komen we weer rond, zonder te hoeven schuiven. Het plezier is zowel bij de jeugd als bij de begeleiding goed te zien en dat is te merken aan de opkomst iedere week.

Namens de jeugdcommissie,

Marloes Gravesteijn