Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Sponsor in Beeld

Het is al weer meer dan 14 dagen geleden dat de toertocht met BBQ van TCP met ruim 100 deelnemers is verreden. Een tweedaagse op zaterdag en zondag met tussendoor een lekkere BBQ, mede verzorgd door BBQ de Visser en Sportcafé ’t Baken. Het was een mooi evenement en voor herhaling vatbaar.

Op 22 mei hebben we een mooi bedrag aan sponsorgeld afgeleverd bij Zorgkwekerij Bloei aan de Europalaan. Tijdens de Sponsorrit op 23 april hebben we in totaal voor € 1200,- bijeen gereden wat bij Bloei gebruikt gaat worden voor een rolmachine voor theeblaadjes. De hulpkwekers zijn er nu al blij mee.

We hebben daar gezellig kunnen afsluiten met een speciaal eigen gebrouwen biertje. Op de laatste dag van het seizoen, op 12 november tijdens de jaarafsluiting, is het mogelijk deze te proeven. Schrijf het vast in de agenda. Lees ook de Zadelpen die binnenkort op de mat ligt waar Zorgkwekerij Bloei aan het woord is.

Dan is het tijd om de sponsoren in beeld te brengen. Op 8 juni organiseert TCP de ‘Zaken tussen de Spaken’ toerrit voor de kledingsponsoren. Als een prof rijden we dan over de mooie wegen met start bij de Viergang, de koffiestop bij Renewi en tot slot het diner bij de Guyter.

Inmiddels hebben we de route voorgereden. Als de tocht op 8 juni dezelfde weersomstandigheden kent, zal het een geslaagd evenement worden.

Het waait nog een beetje, maar de temperatuur is goed. Tijd om op de fiets te stappen. Voor de vakantiegangers, hele fijne vakantie.

Namens het bestuur,

Marc van Buijtene