Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Yes, we hebben een zonnetje gezien…

Uit de Bestuurskamer:

Zondag 30 april zag je enkele renners in korte broeken. In het voorjaar is het koud geweest, maar zal het zonnetje dan toch doorbreken?

Om de route van zondagmorgen te downloaden, kwam ik op de nieuwe website van TCP. Daar werd ik opnieuw blij van. Mooie uitstraling en alles is snel terug te vinden. De route van 8.00 uur leidt ons door de bollenvelden over een afstand van 111 km en de route van 8.30 uur, een iets kortere ronde, gaat via Schoonhoven. Zo zijn we allemaal weer gelijk terug op ons thuishonk “het Baken”.

Op de website van TCP, onder het kopje “Nieuws“, vinden we de laatste nieuwsfeiten en zien we ook het bericht over de BBQ op 13 mei. In drie stappen ben je aangemeld en zijn de kosten voldaan. De routes zijn uitgestippeld en kunnen worden gedownload van de site.

We starten op verschillende tijden:

  • 120 km: 11.00 uur
  • 80 km: 12.00 uur
  • 40 km: 13.00 uur

Bij terugkeer is er een drankje en start de BBQ om ongeveer 17:30 uur. Voor leden, maar nu ook voor introducés en/of partners, bieden we de BBQ met één drankje aan voor € 22,50 per persoon. Kinderen kunnen voor € 12,50 deelnemen. De koffiestop tijdens de rit is voor eigen rekening.

Ja, we hebben een zonnetje gezien en we verwachten deze ook op 13 mei. Kom lekker fietsen en drink samen een drankje tijdens de BBQ.

Namens het bestuur, Marc van Buijtene.