Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Algemene Ledenvergadering – 27 maart 2023

Uit de bestuurskamer…

Zondag 5 maart gaan we weer officieel van start met de toertochten. Het is, terwijl ik dit schrijf, prachtig weer, dus we hopen op een grote opkomst a.s. zondag.

We starten met een mooie opbouwtocht van 71 km met een koffiestop bij de Roerdomp. Lekker opstarten en de tochten opbouwen naar de langere ritten in de zomermaanden. Download de route nog even, het is prettig als er meerdere rijders zijn die de route kunnen volgen.

Daarnaast hebben we nog twee weken Vossenjagen. De digitale puntentelling vraagt nog wel om een evaluatie die we met het bestuur en enkele vrijwillige vossers zullen houden. We hebben al veel onder controle, maar er zijn toch altijd wat onduidelijkheden en mogelijke verbeterpunten. ‘Morgen beter dan vandaag’ is de slogan en die houden we er in, ook bij de Vossers.

Dan kunnen we op 27 maart weer een gebruikelijke ALV houden. Dat is de afgelopen jaren minder goed gelukt, maar dit jaar staat niets ons in de weg om samen te komen en zaken te bespreken. Met een volle agenda en belangrijke zaken zoals:

  • Alle jaarverslagen met een bijzonder financieel jaarverslag;
  • Statuten wijziging ivm de WBTR;
  • Aanpassing van het inschrijfgeld op zondagmorgen;
  • Goede doelentocht met een presentatie van Zorgkwekerij Bloei.

Tijdens de ALV zullen we u meenemen naar een nieuwe omgeving van de website. Of deze al zover is dat hij live kan, is nog best spannend, maar het zal zeker zover komen dat we iets kunnen vertellen of showen.

Weer voldoende te bespreken. Tot zondag op de fiets of gezellig bij de ALV van 27 maart 2023.

Namens het bestuur, Marc van Buijtene

TCP-site
Koos in 2022 druk met de handmatige puntentelling