Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


De jeugd gaat weer van start

Uit het jeugdpeloton…

We zijn nu echt gestart. De eerste vergadering met het jeugdcomité is een feit. We hebben met elkaar weer mooie dingen besproken om er een goed jaar van te maken. Ook is er op 13 februari de eerste jeugdbegeleidersbijeenkomst geweest. Met een kleine 20 begeleiders zijn de volgende stappen gezet naar het weer veilig met de kinderen op pad kunnen. Denk bijvoorbeeld aan: vaste regels, veiligheid onderweg, afstanden, snelheden, maar ook hoe belangrijk het is om aanwezig te zijn. Naast dat alle wieltjes weer dezelfde kant op staan, zijn er mooie dingen geopperd waar we mee aan de slag kunnen. Zoals bijvoorbeeld het grootste gedeelte van de communicatie via Spond, in de opstart onder leiding van Ronald, maar ook mogelijk een introductiedag, alhoewel hier nog even goed over nagedacht gaat worden i.v.m. de fietsjes. Maar zonder ideeën staan we stil.

Op 18 maart staat de “aftrap van het nieuwe seizoen” op de agenda. Nieuwe leden krijgen de informatie die ze nodig hebben om te komen fietsen bij deze gezellige club. De huidige leden krijgen de informatie voor komend seizoen. En niet onbelangrijk, de leden en (toekomstige) leden kunnen op deze dag hun fiets ophalen. Het is belangrijk dat iedereen dat ook op die dag doet, zodat we zeker weten dat alle jeugdleden met een goed passende fiets kunnen starten op 2 april. De indeling van deze dag zal anders zijn dan andere jaren, want als je al meerdere jaren fietst dan ken je dat beginpraatje wel ‘als het goed is’.

Op 1 april staat de begeleiderscursus gepland, ja je leest het goed. Dit jaar gaat hij zeker door. Hoe de invulling eruit gaat zien dat houden we nog even voor ons. Daar wordt nog hard aan gewerkt.

Het afgelopen jaar hebben we een mooi jaar gehad en een prachtig begeleidingsteam. Daar zijn we als vereniging natuurlijk erg blij mee en zuinig op. Daarom hebben ze een lekker en toepasselijk bedankje gekregen. Chocolaatjes in de vorm van wielershirtjes en bidonnetjes.

Samen op naar weer een mooi jaar.

Dank jullie wel alvast.

Namens de jeugdcommissie,

Marloes Gravesteijn