Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Niet alles gaat goed, maar wel veel…

Uit de bestuurskamer…

Het was vooral gezellig tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) met een mooie opkomst met veel bekende gezichten.

Tijdens de ALV hadden we veel agendapunten. Deze zijn terug te lezen in de notulen. De belangrijke zaken zijn hieronder uitgelicht.

Zijn contante betalingen nog van deze tijd? We hebben een stemming gehouden voor het loslaten van de contante betalingen aan de inschrijftafel. Niet meer steeds € 2,00 bij Koos en Lia betalen, maar in het begin van het seizoen in één keer € 20,00 inleggen en daarna het hele jaar gratis toeren en Vossenjagen. Unaniem werd gekozen voor de vooruitbetaling voor alle leden, wat samen met contributie betaald zal worden. Per 1 januari 2024 zal dit ingaan.

Door de nieuwe wetgeving uit 2021, speciaal voor verenigingen, hebben we de Statuten van TCP moeten laten aanpassen. De aanpassingen waren onder andere gericht op bestuurstaken, de AVG en de mogelijkheid om digitaal te vergaderen. Het gehele document is terug te lezen op de website.

Dat is een mooi sprongetje naar de nieuwe website. Ook al stelden wij dat we een rustig wielerjaar zouden hebben, is er ondertussen hard gewerkt aan een nieuwe website met een moderne uitstraling. Webdesigner Sebastiaan ten Zeldam van Leadout (www.leadout.nl) heeft daarbij geholpen met zijn ervaring in het wielrennen. Met trots heeft Sjoerd van Poelgeest ons meegenomen naar deze nieuwe omgeving. Overzichtelijk, sprankelend en echt weer van deze tijd. Ik ben best een beetje trots op wat we met elkaar hebben neergezet.

Dan hebben we elk jaar de Koos Vonk Trofee uit te reiken. Dit jaar viel hij heel goed in handen van Marco Nederlof. Al jaren is hij actief voor de vereniging bij het Vossenjagen. De helpende hand na de brand in het Baken waar we de eerste Vossenjacht vanuit het bedrijf 247watersnijden konden starten. Marco maakte de productiehal volledig vrij voor de start van het TCP-seizoen. En dan niet te vergeten, als we een PC nodig hadden, dan is Marco degene die aangeeft: “ik maak de mijne wel leeg”. Dan kunnen we niet om Marco heen voor de Koos Vonk Trofee. Gefeliciteerd Marco!

Na de pauze zouden we dan starten met de presentatie van Zorgkwekerij Bloei van de Europalaan in Pijnacker. Ik schrijf al ‘zouden’, want door een miscommunicatie van TCP is deze uitnodiging niet goed aangekomen. Helaas, dat moeten we maar goed maken tijdens de goede doelentocht op 23 april.

Zo gaat niet altijd alles goed, maar gelukkig wel heel veel. Als TCP zullen we wat inkopen doen bij Zorgkwekerij Bloei. Kijk eens naar de Site: www.zorgkwekerijbloei.nl en je wordt verrast.

Dan wordt het tijd om op de fiets te stappen. Het zonnetje zal nu toch wel gaan schijnen?

Namens het bestuur,

Marc van Buijtene