Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Start Vossenjachtseizoen

De Vossenjagers,

De jagers knallen door regio Pijnacker-Nootdorp, op zoek naar hun volgende uitdaging. Ze rijden door onverharde paden en weilanden, met dé schapendijk als hun favoriete route. Het is een race tegen de klok, waarbij ze houtjes in blauwe en gele emmers moeten gooien, terwijl ze door weer en wind door de modder knallen. De spanning is te snijden, elke fout kan hen de overwinning kosten. Maar de strijders zijn vastbesloten en hun euforie groeit bij elke hindernis die ze overwinnen. Het is een wilde en waanzinnige rit, maar ze zijn bereid alles op het spel te zetten om als winnaar uit de bus te komen.

Aanstaande zondag 5 februari start het seizoen weer dat voor vele mooie verhalen zal zorgen. Komt allen naar het Baken te Pijnacker waar om 10:00 uur de start zal zijn.

Nieuw dit seizoen is de puntentelling welke wij hebben gedigitaliseerd. Hierdoor is behoorlijk wat veranderd, maar eindigen de eerste 10 op dezelfde plaats als vorig jaar. Zie punt 4 van het Reglement Vossenjacht, op de website te vinden onder ‘Vossenjacht’.

NB: bij het betalen van het gehele of een deel van het seizoen gelieve dit met PIN of contant te voldoen. Voor 12 jachten is het voor leden €15,- en voor niet-leden €20,-.

Tot zondag!