Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Compleet digitaal

Uit de bestuurskamer…

En dan is het zover! Zijn we al langer digitaal onderweg met de toerritten via de navigatie en de inschrijving op zondagmorgen via Spark, dan gaan we nu ook digitaal met de puntentelling voor de Vossenjagers.

We gaan weer van start. Zondag 5 februari gaat het gebeuren en het lijkt erop dat het een mooie droge dag wordt. We starten weer met de opbouwtochten vanaf 9.00 uur in het Baken.

Voor de Vossenjagers heeft het bestuur met Marco Nederlof hun best gedaan iedereen te bereiken. Lees ook dit bericht wanneer je geen e-mail hebt ontvangen. Bijzonder is dat we digitaal gaan met de puntentelling. Zondag 5 minuten voor 10 nemen we je mee naar de nieuwe puntentelling. Kom op tijd, ook voor de inschrijving. Vanaf 9.00 uur heeft Willem van Leeuwen de koffie klaar staan.

Namens het bestuur,

Marc van Buijtene