Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Uit het jeugdpeloton

Ten eerste natuurlijk allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Hoewel het buiten dag in dag uit regent en de wegen bijna geen tijd hebben om op te drogen, zijn we alweer druk bezig om er komend seizoen weer wat moois van te maken.

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. (Bijna) alle fietsen zijn weer ingeleverd en de mekaniekers zijn begonnen met het onderhoud van de fietsjes, zodat deze komend seizoen weer veilig de weg op kunnen.

In de winter is er voor de jeugd niet zo veel te melden, dus vandaar dat er deze maanden geen nieuwsbrief verschijnt. In februari zal deze weer in de mailbox verschijnen, waarin we een globaal overzicht geven hoe het seizoen eruit gaat zien. Zo zal er in maart de informatiemiddag zijn, in april een cursus voor begeleiders en zijn we aan het kijken of we dit jaar weer een 2-daagse of een mooie externe tocht kunnen fietsen.

Het seizoen draaien, kinderen veilig laten fietsen en leuke dingen doen, lukt natuurlijk niet zonder enthousiaste begeleiders, maar ook zeker niet zonder sponsors. Wij zullen ons best doen om sponsors te zoeken die ons kunnen helpen om er een mooi jaar van te maken. Wilt u op één of andere manier de jeugd steunen, dan vernemen wij dit graag. Dit kan financieel zijn, maar natuurlijk ook in natura.

Wij zijn klaar voor een mooi nieuw seizoen.

Namens de Jeugdcommissie

Marloes Gravesteijn