Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Nachtvossenjacht 20 januari 2023

Fietsvrienden,

Het nieuwe wielerjaar is een paar dagen geleden begonnen en de eerste uploads op Strava zijn een feit. In de wandelgangen hebben we al diverse fietsdoelen langs horen komen. Zowel ervaren als beginnende coureurs hebben concrete doelen gesteld voor 2023. Op het moment van schrijven hebben al meerdere mannen uitgesproken om een vossenjacht te willen winnen. Het belooft druk te worden bij de vos dit jaar.
De Pijnackerse fietsgemeenschap verdient een mooie start van het wielerjaar. In 2017 hebben we de eerste ‘Nachtjacht’ georganiseerd. Dit was een groot succes met maar liefst 47 deelnemers. In de afgelopen winters was een Nachtjacht niet mogelijk vanwege de coronabeperkingen.

Met veel trots willen wij jullie via deze weg uitnodigen voor de ‘Nachtjacht’ op vrijdag 20 januari.

Let op: De inschrijving gaat dit jaar digitaal, zie afbeelding. Dit is op verzoek van de inschrijftafel, Koos en Lia. Verder is de inschrijving pas compleet, nadat de betaling is gedaan. Zorg dat voor- en achternaam bij de mededeling worden geschreven wanneer je overboekt.

Wij hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 20 januari! Voor overige vragen kun je altijd bij ons terecht.

Met sportieve groet,

CT de Guyter
nachtjacht@gmail.com