Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


“Ik wist het wel, maar…”

Uit de bestuurskamer…

Willem van Leeuwen heeft geïnvesteerd in café het Baken, daar hangt nu een mooi beeldscherm en daar moeten we toch gebruik van maken. Maandag 25 maart was de Algemene Leden Vergadering met enthousiaste leden.

De vergadering begon precies op tijd. Dit jaar zijn er geen hele spannende zaken, zoals een jubileum of uitreiking van kleding, nee gewoon lekker toeren in 2024.

Wel was er veel aandacht voor Veilig Toeren en elkaar daarop aanspreken. We willen toch allemaal weer heel thuiskomen. Op 21 April rijden we samen voor het goede doel; de Voedselbank.

Tijdens de laatste bestuursvergadering hebben we al veel voorpret gehad om de 1 april grap met de uitstraling van kledinglijn 3.0. Met Pasen fietsen we traditiegetrouw altijd op maandag Tweede Paasdag. Laat dat nu 1 april zijn, daar moeten we wat mee!

Roger Abbenhuijs heeft vanuit de commissie kledinglijn 3.0 een goede tekst voorbereid. De Kledingleverancier /36 heeft ons geholpen met een gele “Bijenuitstraling”.

Vrijdag 29 maart was het zover en werd de grap op de site gelanceerd. Geweldig wat een reacties er toen loskwamen. Een app met: “ik heb maat L, moet ik het bij jou bestellen?” tot: “ik hoop wel dat dit een 1 april grap is, zo lelijk!”. De woordspeling “ik kom echt niet meer BIJ!!” is vaker voorbij gekomen.

De lol die we samen hadden, was groots en de reacties van de fietsers op maandagmorgen sprak boekdelen: “Ik wist het wel, maar ik wilde wel even kijken hoe de anderen reageerden” of: “haha komen jullie je bed eerder uit om een Maja de Bij op te halen!!” Er was lol en veel plezier. Dit bericht hing maandag bij het Baken voor de vroege bijen: Welke datum is het vandaag

We zijn al vergeten dat we voor de eerste keer in de geschiedenis van TCP een tocht hebben moeten schrappen omdat er geen koffiestop beschikbaar was. Overal waren paasbrunches georganiseerd of het restaurant was gewoon dicht door personeelsgebrek. Dat kregen we een week van tevoren te horen en hebben geen alternatief kunnen vinden. Ook de optie om bij de bus koffie te drinken viel af door de slechte weersvoorspellingen.

Jammer, want de Houtlijntrein had de route wel voorgereden. Het goede nieuws: we hadden een alternatief en we waren met de Pasen vroeg thuis.

Heel veel fietsplezier, ik hoop dat het zonnetje nu wel doorkomt.

Namens het bestuur,

Marc van Buijtene