Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Nieuwe clubtenue in teken van: TCP kom er ‘BIJ’

Toerclub Pijnacker; kom er bij! Dat is de slogan waarmee TCP zich de komende tijd nog beter op de kaart wil zetten bij fietsliefhebbers in de regio Pijnacker-Nootdorp. Maar daar blijft het niet bij, want de vereniging heeft besloten om dat de komende jaren ook op de weg nadrukkelijk uit te stralen. Vanaf seizoen 2025 gaan we ook heel verrassend fietsen in kleding die de associatie oproept met een sportieve en bezige ‘bij’!

Zoals de afbeeldingen duidelijk maken is kledingleverancier /36 Cycling erin geslaagd om de kwaliteit van hun kleding te koppelen aan een nieuw ontwerp dat recht doet aan onze clubkleuren geel en blauw en dat tevens perfect aansluit bij de promotiecampagne ‘Kom er BIJ’.

De kledingcommissie is nog druk bezig met het werven van de sponsoren, die nu al enthousiast reageren op de actie en het nieuwe tenue van Toerclub Pijnacker. Om alles tot in de puntjes te organiseren hebben we nog wel een aantal maanden nodig. In de zomermaanden worden er uiteraard nog nieuwe pasavonden georganiseerd. In het nieuwe seizoen gaan we allemaal in dit BIJzondere tenue rijden. Maar… verrassing!

Op verzoek van TCP heeft /36 al enkele demo-setjes laten maken. Die worden gratis uitgedeeld aan de leden van TCP die het snelste reageren!

Komend weekend is het Pasen en fietsen we niet op zondag, maar op maandag.
Onder de leden die maandagochtend al om 8.30 uur aanwezig zijn in het Baken (starttijd voor Rondje Leimuiden is 9.00 uur) worden maar liefst 5 setjes van het nieuwe tenue verloot! Er zijn diverse maten beschikbaar – ook vrouwenlijn – dus dit is een unieke gelegenheid om al dit wielerjaar in het nieuwe tenue te fietsen!

Toerclub Pijnacker elke week BIJzonder; dus Kom er BIJ! Tot maandagochtend in het Baken!

Met sportieve groet,

Bestuur en Kledingcommissie van TCP