Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Sponsortocht 23 april 2023 – Zorgkwekerij Bloei

Sponsortocht ‘Zorgkwekerij Bloei’ 

Op 23 april vindt de jaarlijkse goede doelentocht plaats met een rondje naar Leimuiden, dat start om 8:00 uur.

Doneren

Vergeet niet om die dag wat contant geld mee te nemen voor de sponsorbijdrage; rechtstreeks of via de aankoop van het bekende broodje worst. Ook kan je via een QR-code doneren en het broodje worst betalen.

Goede doel

Dit jaar is gekozen voor Zorgkwekerij Bloei. De zorgkwekerij biedt kleurrijke, passende dagbesteding voor mensen met een (verstandelijke) beperking en aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  

Bloei bevindt zich aan de Europalaan in Pijnacker. Ze hebben daar ook een winkel – Land van Bloei – waar je naast perkgoed en kamerplanten, gekweekt door de hulpkwekers, ook voor cadeautjes terecht kunt. Neem een kijkje op www.zorgkwekerijbloei.nl

Zie onderstaande de videoboodschap die ze hebben gestuurd aan ons… <3