Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Donkere dagen voor Kerst met lichtpuntje!

Afgelopen maandag was de laatste bestuursvergadering voor 2022 en we kijken terug op een geweldig jaar en tegelijkertijd kijken we vooruit naar weer een nieuw seizoen in het jaar 2023.

Veldrijden, “Mathieu van der Poel is terug in het veld”, en hoe! De viervoudig wereldkampioen veldrijden wist zondag 27 november solo de Wereldbeker in Hulst te winnen. Van der Poel begon ver in de achtergrond, maar schoof snel op naar de kop van de wedstrijd. Ondanks enkele foutjes in de openingsfase wist hij zich te herstellen en in de finale afstand te nemen van wereldkampioen Tom Pidcock. De Brit kende in de slotronde veel pech en haalde de finish uiteindelijk niet.

Pech hebben dat is ook veldrijden en zo zie je dat in de donkere dagen voor Kerst een sportief lichtpuntje is ontstoken. Van der Poel was sterk en we verwachten nog veel van hem.

U heeft het al kunnen lezen bij het vorige nieuwsbericht. Dit jaar hebben we helaas geen losse kaarten voor de 6-daagse kunnen bemachtigen.

Onze kleding leverancier /36 had wel enkele kaarten voor ons kunnen regelen, maar dan is het de vraag of het genoeg was geweest. Daarnaast lag de uitdaging bij de inschrijving, de kaarten moeten per persoon zelf digitaal aangevraagd worden. Dat laatste regelen voor enkele kaarten met veel contactmomenten met de leden was voor nu te kort dag en niet uitvoerbaar. Er zijn zeker nog kaarten voor de 6-daagse te koop. Als je er graag heen wil, bezoek dan de site van Wooning zesdaagse.

Heb je de laatste acties al genoteerd?

  • 21 december klaverjasavond in het Baken
  • 8 januari 2023 de katertocht op de MTB met na afloop een oliebol

Het jaar 2022 loopt op z’n einde en voor deze decembermaand wens ik ieder hele fijne dagen met vrienden en familie. Op naar 2023 met hele mooie en veilige kilometers. Blijf gezond, tot volgend jaar….

Namens het bestuur, Marc van Buijtene