Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Geen kaartjes 6-daagse Ahoy

Dit jaar hebben we helaas geen losse kaarten voor de 6-daagse in Ahoy Rotterdam kunnen bemachtigen.

Onze kledingleverancier /36 had wel enkele kaarten voor ons kunnen regelen, maar dan is het de vraag of het genoeg geweest zou zijn om alle leden, die graag naar de 6-daagse gaan, konden helpen. Daarnaast lag de uitdaging bij de inschrijving. De kaarten moeten per persoon, zelf digitaal aangevraagd worden.

Klinkt goed zou je zeggen, we gaan als TCP ook meer digitaal en de leden vragen zelf aan. Middels codes zouden we de kaarten kunnen bestellen. Echter omdat deze kaarten gesponsord zijn, moeten we meerdere personen op één code aanvragen. Hoe krijgen we de juiste codes bij de juiste persoon…

We hadden afgelopen jaar 50 kaartjes wat ongeveer 300 contactmomenten voor enkele kaartjes betekent. Dat zou niet te doen zijn geweest.

Voor volgend jaar moeten we dat anders organiseren. Helaas is het nu te kort dag en kunnen we dit momenteel niet regelen voor de leden.

Er zijn zeker nog enkele kaarten voor de 6-daagse te koop. Als je er graag heen wil, kan je de kaarten via de website van Wooning aanvragen en alsnog een leuke avond beleven.

Voor nu is het even wat het is. Met dank voor de moeite van /36. Volgend jaar beter!

Namens het bestuur, Marc van Buijtene