Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Mooie sponsoren en begunstigers

Tijdens de laatste bestuursvergadering was het tijd om de waardecheque voor het goede doel werkelijk te overhandigen.

De bestuursvergadering is iets later gestart, omdat we Joey Toet, vertegenwoordiger van Jeugdfonds Sport en Cultuur, op visite hadden.

Sporten voor kinderen is namelijk geen vanzelfsprekendheid. Er zijn kinderen die niet kunnen sporten omdat daar geen geld voor is. Als het gaat om financiële uitdagingen dan kan Jeugdfonds Sport en Cultuur een bijdrage leveren. Om dat namens TCP kracht bij te zetten, is het startgeld van de Goede doelentocht op 27 augustus 2022 als sponsoring overgedragen.

Deze maand hebben leden van TCP die lid zijn van de Rabobank via Rabo-Clubsupport gestemd op onze vereniging. We hadden voldoende stemmen. Zodoende is er een bedrag van wel € 577,18 naar onze vereniging overgemaakt. Daar zijn we dan ook heel blij mee en zal een goede bestemming krijgen.

25 september was het al weer de laatste rit voor de jeugdigen. Een leuke vossenjacht is uitgezet en zo hebben ook de jeugdleden aan het vossenjagen geproefd; een populaire bezigheid voor de “jonge ouderen” die als opgefokte kinderen de vos gaan zoeken. Op zondagmorgen zijn er vaak meer vossenjagers dan toerritrijders.

Dat vossenjagen is dan ook een mooie bezigheid en bij terugkeer in het Baken is het een feestje voor iedereen. Je moet het ook eens proberen, echt een aanrader!

Dan nog enkele data die we niet mogen vergeten.

  • 12 november: de MTB tocht in Ermelo. Er zijn nog plaatsen over.
  • 13 november na het fietsen: het eindejaarfeest met de prijsuitreikingen
  • 21 december: klaverjasavond in het Baken
  • 8 januari 2023: de katertocht op de MTB met na afloop de nieuwjaarsborrel

Namens het bestuur,

Marc van Buijtene