Sponsors

Toerclub Pijnacker kan niet zonder sponsors! Daarom zijn wij blij met het feit dat veel bedrijven uit de regio en daarbuiten al sinds jaar en dag hun naam willen verbinden aan onze Toerclub.

Ook sponsor worden? Neem contact met ons op.

Over Renewi

Renewi gaat voor een wereld waarin afval niet bestaat. Een wereld waarin we afval voorkomen, hergebruiken én recyclen, zodat de grondstoffen die er zijn niet nóg schaarser worden. Als toonaangevend waste-to-product-bedrijf leveren wij een belangrijke bijdrage aan het milieu. Samen met onze klanten geven wij nieuw leven aan de 14 miljoen ton afval die we inzamelen en verwerken van onze klanten en 2 miljoen huishoudens. Met onze kennis en de inzet van de nieuwste technologie en innovaties wordt inmiddels al 89% van deze stromen gerecycled of hergebruikt. Door voor bijna elk afvalvraagstuk duurzame oplossingen te bieden, voorkomen we jaarlijks de uitstoot van 3 miljoen ton CO2.

Onze Renewi kernwaarden zijn de basis voor alles wat we doen. Wij geloven namelijk dat wát we doen net zo belangrijk is als hóé we het doen. Onze eerste kernwaarde is veiligheid, er is namelijk niets belangrijker dan dat onze mensen aan het eind van de dag weer veilig thuiskomen. Ook duurzaamheid is één van onze kernwaarden, welke ten grondslag ligt aan alles wat we doen. Dagelijks maken we met meer dan 8.000 collega’s het verschil voor onze planeet. Onderstaande waarden is waar we op meer dan 200 vestigingen aan werken:

 • ‘Wat we zijn’ – veilig, innovatief en duurzaam
 • ‘Hoe we werken’ – verantwoordelijk, klantgericht en samen

Renewi streeft naar een werkomgeving waar medewerkers zichzelf kunnen zijn. Een cultuur waarin iedereen zich gerespecteerd, gelijkwaardig en onderdeel voelt van onze organisatie.

Samen sterk en zuinig zijn op onze mooie aarde….

Over Post Makelaardij

Post Makelaardij. De norm voor service en kwaliteit!

Aankopen, verkopen, taxeren, huren, verhuren van woningen, mensen adviseren op gebied van onroerend goed, het begeleiden van projecten, allemaal activiteiten waaraan bij Post Makelaardij op een heel eigen manier inhoud wordt gegeven.

Opdrachtgevers mogen er rekenen op de nodige persoonlijke aandacht, u bent er beslist geen nummer. Dit wordt bewezen door de vele succesvolle transacties de afgelopen jaren en is Post Makelaardij niet meer weg te denken uit deze regio.

Als kleine onderneming zeer flexibel en in staat uw belangen optimaal te dienen. Voor een rustig gesprek met voldoende privacy kunt u een afspraak maken op ons kantoor aan de Westlaan 30 te Pijnacker, telefoonnummer 015-361 55 66.

Over Impressed

Impressed voor drukwerk, belettering en al je reclame uitingen. Wij adviseren je graag met onze jarenlange kennis en met persoonlijke aandacht.

Impressed print en sign richt zich sinds haar oprichting in 1995 op het kwalitatief hoogwaardig produceren van drukwerk, printwerk en belettering. Een team van 14 vakbekwame en betrokken medewerkers is er op gericht om kwaliteit te leveren in alle facetten van hun dienstverlening.

U kunt bij ons terecht voor briefpapier, enveloppen, boeken, doordrukformulieren, posters, stickers, banners, autobelettering, gevelreclame, privacy folie, beurswanden, uitnodigingen, visitekaartjes, magazines, nieuwsbrieven, dibond panelen, bisonyldoeken, etiketten en meer.

De omvang en informele structuur binnen Impressed, tezamen met onze gemotiveerde medewerkers, creëren een werkklimaat waarbij persoonlijke aandacht en zorg wordt besteed aan alle communicatiemiddelen van je bedrijf, elke dag opnieuw.

Over Arctic Koel & Vries logistiek

Wij houden ons nu voornamelijk bezig met de opslag van vlees- en diepvriesproducten. Ook wordt er veel vlees verpakt en ingevroren in de vriesbunkers.

Wij hebben meer dan 60.000 m3 aan opslag waar u terecht kunt komen.

Wij beschikken over een douanevergunning van het type entrepot C-spec en zijn AEO gecertificeerd.

Wij werken met een milieu vriendelijke ammoniak –co2 installatie voor het invriezen en koelen.

Over MR Solar

MR Solar is de totaalspecialist in zonnepanelen in combinatie met andere duurzame energietechnieken.

Met meer dan 10 jaar ervaring ben je bij ons zeker van de service. MR Solar biedt elke klant 25 jaar Full Omnium partnership aan. Wij zijn er voor je zowel voor bestaande installaties, uitbreidingen als nieuwe projecten. Ook voor storingen, onderhoudsvragen of vragen over onderhoudscontracten en garanties kan je bij ons terecht.

Heeft jouw bedrijf nood aan meer dan alleen zonnepanelen? Bij ons kan je onder andere ook terecht voor laadpalen die compatibel zijn met alle automerken. Ook thuisbatterijen vallen binnen ons assortiment. In België is de opslagbatterij bezig met een enorme opmars en Nederland zal hen hierin binnenkort volgen.

Heb je hierover vragen? Aarzel niet om MR Solar te contacteren via info@mrgroup.nl.

Over Ammerlaan The Green Innovator

Ammerlaan The Green Innovator is een handelskwekerij die gespecialiseerd is in tropische groene planten. Het bedrijf kweekt en levert meer dan honderd plantsoorten in talloze variëteiten en maten.

Ammerlaan levert maatwerk dat varieert van één plant tot duizenden. Ook in potmaat, grootte en omvang is de variatie heel groot. Centraal kenmerk is: kwaliteit in product en dienstverlening.

Over Support IT

Als liefhebbers van wielrennen weten wij als geen ander hoe belangrijk snelheid en efficiëntie zijn. Dat geldt niet alleen voor de fiets, maar ook voor onze dienstverlenging als ICT bedrijf.

Support IT is gevestigd in Pijnacker en omdat wij alleen regionale mkb-bedrijven bedienen staan wij garant voor een snelle en persoonlijke service. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte IT-oplossingen aan. Of het nu gaat om het implementeren van Microsoft 365, plaatsen van IT-hardware of beveiligen van gevoelige data, Support IT heeft de kennis en expertise om je bedrijf volledig te ondersteunen en te laten groeien.

Wat Support IT uniek maakt is de persoonlijke benadering en het dorpse karakter. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten. Dit stelt ons in staat om goed mee te denken met de klant, de juiste vragen te stellen en het beste advies te geven.

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring in de IT-sector en wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en Microsoft technologieën. Daarnaast werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Kortom, Support IT is de ideale partner voor mkb-bedrijven binnen de regio die op zoek zijn naar een betrouwbare en deskundige IT-partner met een persoonlijke benadering.

Over Telstar Print

Telstar Print. Inmiddels een begrip in Pijnacker en ver daarbuiten. Een grafisch bedrijf met de kwaliteiten die u van ons gewend bent: kennis, kunde, hard werken en liefde voor het vak. Maak vanaf nu samen met Telstar Print precies die ene indruk bij de juiste doelgroep.

Met impact in een split-second én toch waardevol op lange termijn. Omdat een brochure meer is dan inkt en papier. Omdat een beursstand meer is dan een tijdelijk decor.

Omdat een digitale drukkerij meer is dan een paar machines. Omdat uw visie vakmanschap verdient.

Over Sumare
Over Cafe de Guyter

In het gezellige café kun je eten, biljarten / darten, gewoon wat drinken en feesten. Wil Scholten is De Guyter begonnen in 1980.

De Guyter bestaat uit een hecht en collegiaal team. Het hart van de zaak bestaat uit een grote bar en de inrichting is als in een echte kroeg. Aan de muren en plafonds hangt van alles en nog wat. ‘Door de jaren heen verzameld. Zo’n inrichting kun je niet kopen’

Gezelligheid is het belangrijkste dat de Guyter verkoopt. Waarbij ze de stelregel gebruiken: ‘beter een redelijke omzet na een leuke dag dan een wereldomzet na een dag vol ergernissen’. Een goed product, vriendelijke en snelle bediening, een schone omgeving en het bieden van amusement zijn de hoekstenen van De Guyter.

Tot slot nog een leuke vondst. Bands en DJ’s spelen op een van de biljarts. Dankzij een ingenieuze constructie wordt de speeltafel omgebouwd tot podium. Van artiesten als Ronnie Flex tot Lee Towers, maar ook John West, Dries Roelvink, Paul Elstak en Billy the Kid hebben onder andere op het podium van De Guyter gestaan.

Over Vollebregt Aanhangwagens

Specialist in aanhangwagens en paardentrailers sinds 1983
Vollebregt Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist voor Zuid-Holland. Het bedrijf zit centraal gevestigd in Berkel en Rodenrijs, gelegen tussen Den Haag – Delft – Rotterdam en Zoetermeer. Op het terrein van Vollebregt Aanhangwagens vindt u 5000m² aan voorraad aanhangwagens, paardentrailers en tweedehands aanhangwagens. Eveneens bent u bij Vollebregt Aanhangwagens aan het goede adres voor huurwagens, onderhoud/reparatie en onderdelen.

Over Arend Cactus

Arendcactus is gespecialiseerd in het vermeerderen en kweken van cactussen en succulenten. Dit doen wij al meer dan 20 jaar met veel plezier en passie. De afgelopen jaren hebben wij als bedrijf een flinke groei doorgemaakt van 8.000 m2 naar 45.000 m2. Op onze vestigingen in Bleiswijk en Berkel & Rodenrijs kweken wij op jaarbasis rond de 7.000.000 planten.

PASSIE VOOR CACTUSSEN
Al meer dan twintig jaar zit het vermeerderen en kweken van cactussen in onze genen.

EIGEN STEKPRODUCTIE
Al onze succulenten en het merendeel van onze cactussen kweken we op vanuit eigen stekmateriaal.

BIOLOGISCHE BESTRIJDING
Wij maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke vijanden en streven zo naar een volledig biologische teelt.

FAMILIEBEDRIJF
Vandaag de dag werken de tweede en derde generatie samen met een hecht team voor de beste kwaliteit.

VAKMANSCHAP
Door onze jarenlange ervaring en passie zijn wij uitgegroeid tot een groot, professioneel en verzorgd bedrijf.

Over B+M

B+M Den Haag is een engineeringsbureau dat adviseert, tekent en coördineert. Wij vormen de schakel tussen opdrachtgever, architect en bouwer. Samen realiseren wij complexe bouwprojecten: van moderne retailomgevingen, kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen tot woningen en appartementengebouwen. Wij zorgen er samen voor dat het bouwproces efficiënter verloopt. Onze aanpak is nuchter en oplossingsgericht.

B+M Den Haag is een middelgroot bureau met verschillende specialisten, waaronder bouwkundigen, BIM-modelleurs, Revit-modelleurs en CAD-tekenaars die complexe bouwplannen uitvoeringsgereed kunnen maken, ook onder moeilijke omstandigheden en tijdsdruk. Zij zorgen voor professionele bouwkundige en esthetische bewaking en bouwbegeleiding.

Van ontwerp tot realisatie
Het vertalen van een ontwerp of plan naar een technisch bouwkundig plan staat centraal bij onze werkzaamheden. Zo meten wij bestaande objecten in, verwerken deze metingen tot tekeningen, maken ontwerpen voor bouwkundige aanpassingen, vragen bouwvergunningen aan en leveren projectbegeleiding.

Over De Houtlijn

We zijn niet voor niets verkozen tot de grootste hout en vloeren leverancier van de regio Den Haag en Rotterdam! Als familiebedrijf biedt De Houtlijn al ruim 25 jaar uitsluitend de beste houtsoorten met service en een persoonlijk advies voor elk project. De erkende houthandel die uitblinkt in maatwerk voor zowel aannemers als particulieren. We beschikken over een eigen werkplaats, zagerij én schaverij. Wij leveren bouwhout, tuinhout, hardhouten kozijnen en houten vloeren. Maatwerk tegen zeer aantrekkelijke prijzen en direct uit voorraad!

Over Garage Langelaan

Garage Langelaan is een universeel autobedrijf gespecialiseerd in onderhoud en reparatie en aangesloten bij de BOVAG.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • APK keuring, onderhoud en reparatie van personenauto’s, campers en bedrijfsauto’s tot 3500 kilo en tot 4 meter hoog
 • Olie Service
 • Airco Service
 • Uitlijnen
 • Banden
 • Oldtimers van 30 jaar en ouder zijn voor ons geen probleem
 • Af en uitdraaien van trommels en remschijven
 • 4-Wiel uitlijnen met digitale apparatuur, echter uitlijnen van oldtimers is ook geen probleem
 • Wij zijn gecertificeerd turbo specialist
 • Uitlezen/resetten met speciale apparatuur en diagnose stellen bij elektronische storingen
Over Van Der Helm

Een project op Land én Water begint bij VanderHelm! Samen met onze opdrachtgevers (overheden, projectontwikkelaars en aannemers) zoeken wij naar praktische oplossingen voor het ontwikkelen van een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving. Wij staan onze opdrachtgevers bij met volledig onderzoek en praktisch advies binnen de werkvelden milieu, water, ecologie, biodiversiteit en civiel & infra, maar pakken ook onze rol in de uitvoering. Een onderscheidende combinatie, waarmee we onze relaties met duurzame, integrale en kostenbesparende oplossingen zowel organisatorisch als financieel optimaal kunnen ontzorgen.

VanderHelm is een echt familiebedrijf waar betrokkenheid bij het bedrijf en bij onze collega’s hoog in het vaandel staat. Onze mensen vormen het belangrijkste werkkapitaal, want zonder hen staat alles stil. Mensen een kans geven om zichzelf te ontwikkelen, hun kwaliteiten te benutten en bovenal zorgen dat ze het naar hun zin hebben; dat zijn onze belangrijkste kernwaarden. Wij zijn met recht trots op onze collega’s en onze collega’s zijn trots om voor VanderHelm te werken.

Meer weten over onze diensten of benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden bij VanderHelm? Neem snel een kijkje op vdhelm.nl!

Over Kinks Kappers

Kinks Kappers is de kapsalon in Pijnacker waar oprechte aandacht voor jou als klant centraal staat. Knippen kan iedere kapper, maar een kapsel dat een paar weken goed blijft zitten en waarmee je kunt variëren is een ander verhaal. Dat verhaal vertellen wij!

Ons team bestaat uit goede opgeleide en deskundige kappers. Wij zijn de professionals en nemen alle tijd voor jou tijdens de behandeling en je bezoek aan Kinks. Alleen op die manier kunnen we samen met jou een mooi resultaat bereiken. Een kapsel dat bij jouw identiteit past en waar je veel plezier aan beleeft. Dat is onze filosofie! Kwaliteit die je van ons als professional mag verwachten.

Over Tuinbouw Loonbedrijf Van der Helm

Grondwerk van A tot Z, dat omschrijft in het kort de werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren. Denk aan grondverzet, beschoeiing aanbrengen, bestrating aanleggen of machinale grondbewerking. Wij werken snel en goed.

Er is veel veranderd sinds 1954 en ons tuinbouwloonbedrijf is mee veranderd. Arie van der Helm werkte nog met handmachines in de kassen, maar we zijn al in de jaren zeventig overgestapt naar een bredere dienstverlening. We kozen voor smalspoortractors en in de jaren tachtig volgde onze eerste minigraver.

Wat altijd hetzelfde bleef is onze voorliefde voor persoonlijk en direct contact.
Schakelt u Van der Helm in? Dan weet u altijd wie u kunt verwachten voor de klus.

Over Bloemendaal en Ruigrok

Ontzorgen op het gebied van fiscaliteiten, arbeidsrecht en ontslagprocedures of het kiezen van de rechtsvorm die het beste aansluit bij uw bedrijf. Vraagstukken als bedrijfsopvolging, bedrijfsbeëindiging, fusie of overname zijn voor ons dagelijkse kost.

Kiest u voor ons dan kiest u voor allround advisering en ondersteuning via vaste aanspreekpunten. Terwijl wij u ontzorgen, kunt u zich volledig blijven concentreren op uw onderneming!

Over Bas Archief Service

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw archiveringsvraagstuk; zoals het digitaal inrichten van het archief, het optimaliseren volgens de huidige wet- en regelgeving of het tijdelijk uitbreiden van uw team.

Al in een vroeg stadium denken wij mee over behoeften en oplossingen. Resultaten:

 • kortere doorlooptijd van projecten;
 • besparing van tijd en geld;
 • doelstellingen worden op een efficiënte manier behaald.

Gecombineerd met jarenlange ervaring kunnen wij op professionele en kosten-kritische wijze een hoogwaardige kwaliteit leveren. Burgers Archief Service BAS staat garant voor een uitstekende kwaliteit op alle terreinen van de documentaire informatieve-voorziening (DIV).

Zo worden archief totaaloplossingen gecreëerd en worden eventuele problemen tijdens de uitvoering voorkomen. Dit verdient zich in een later stadium terug, omdat tijd en kosten worden bespaard.

Uw archief is op orde, voldoet aan wet- en regelgeving en kan volgens een eenduidig systeem door uw eigen medewerkers worden bijgehouden.

Over CAH Infra

CAH-infra is een advies- en ingenieursbureau voor de civiele techniek. We bestaan uit een enthousiast team met een brede expertise die klaarstaat om u te adviseren en te ondersteunen bij civieltechnische projecten. Vanuit de diverse achtergronden van onze teamleden is er een brede kennis opgebouwd.

Onze Kernwaarden:

Communicatie
CAH-infra heeft communicatie hoog in het vaandel staan. Korte lijnen en een transparante werkwijze behoren tot de sterkste punten. Een goede communicatie leidt tot betere resultaten.

Aandacht
CAH-infra behandelt de projecten met aandacht. Hierbij zijn kwaliteit, flexibiliteit en service erg belangrijk. We nemen de klant mee in het proces en leveren een pragmatisch en uitvoerbaar ontwerp af.

Ondernemend
CAH-infra handelt doelgericht en ontlast de opdrachtgevers. Door het brede netwerk zijn de lijnen

Over LG Flowers

Als kwekerij pakken wij de dingen net anders aan waarbij ons uitgangspunt altijd het positieve is. Dit kan ook niet anders met de vrolijke gerbera als ons hoofdproduct. Onze producten en werkwijze geven ons energie en deze verspreiden we door de gehele bloemenketen heen.

Uniek in producten & concepten
Wij voelen ons medeverantwoordelijk voor het schap en consumentplezier. Daarom hebben wij een eigen design afdeling die kant-en-klare boeketten en concepten ontwikkelt die zo het bloemenschap van de retailer in kunnen. Door jarenlange retail ervaring, het verzamelen van data en trends en intensief samenwerken met onze klanten bieden wij unieke en op maat gemaakte producten voor onze klanten.

Uniek in optimalisatie
Wij vinden het belangrijk om iedere dag een stap te zetten naar een efficiëntere werkdag en duurzame wereld. Ons optimalisatie team zorgt dat we hier volledige focus op hebben. Mede hierdoor telen wij als eerste gerberakweker grootschalig hybride met LED verlichting. Door al doende te leren wat de impact hiervan is, hopen wij de eerste gerberateler te worden die volledig op LED verlichting teelt.

Uniek in soorten
Wij bieden een uniek assortiment aan gerbera’s, omdat de helft van onze variëteiten vanuit onze eigen veredeling komt. Florya Breeding, zoals onze afdeling veredeling heet, creëert nieuwe soorten die onderscheidend zijn in kleur, vorm of een combinatie van deze twee. Samen met meningen uit de gehele keten selecteren we uiteindelijk de gerbera’s die in productie worden genomen. Zo weten we zeker dat ons unieke assortiment aansluit bij de vraag van onze klanten.

Over Opex

Dion Overdevest heeft in 1988 Opex opgericht, Jan Heemskerk is er een jaar later bijgekomen. Deze samenwerking heeft geleid tot ruime ervaring en relaties in de groensector.

Opex heeft zijn expertise opgebouwd door het lokaliseren van kwaliteitsproducten, trouw zijn aan telers en het opbouwen van warme banden met relaties.De logistiek wordt grotendeels in eigen beheer uitgevoerd door een vast team van chauffeurs, die de producten met persoonlijke aandacht naar de klanten rijden.

Jan Heemskerk, verantwoordelijk voor de inkoop is continu op zoek naar de parels in de markt. Belangrijk bij de selectie van de producten zijn continuïteit en kwaliteit, wat nauw aansluit bij de werkwijze van tuincentra.

Over Stadskoffyhuis

Het Stads-Koffyhuis is vooruitstrevend horecabedrijf! Een Delftenaar die het Stads-Koffyhuis niet weet te vinden, heeft de laatste jaren slecht opgelet. Bussen vol (buitenlandse) toeristen weten dat sfeer en kwaliteit hand in hand gaan aan de Oude Delft.

Meer dan koffie…

Alleen bij nieuwkomers moet men nog wel eens uitleggen dat het Stads-Koffyhuis veel meer is dan het schenken van een kopje koffie: Mensen die ons alleen van de buitenkant kennen, denken soms dat er een juffrouw met een schortje achter een grote glimmende koffieketel staat en dat we hier vijf tafeltjes en een stamtafel hebben. De realiteit is anders: het Stads-Koffyhuis is een modern, ruim en compleet horecabedrijf, dat voor zijn gasten én voor zijn werknemers op het allerhoogste mikt. In de zomer zeven dagen per week en in de winter zes dagen en zondags niet.

Lekkerste broodje van Nederland
Het is druk in het Stads-Koffyhuis. Aan een tafel wordt met smaak een Maaltijdbol verorberd, even verderop knabbelt iemand aan ‘Alex’ keuze’, het lekkerste broodje van Nederland 2002 en in 2008 verkozen tot aller-lekkerste broodje sinds 1984 Weer een tafel verder dampt de cappuccino: in de Delftse regio is het Stads-Koffyhuis ‘the place to be.’

Ouderwetse gezelligheid in een modern bedrijf
De vele nationaliteiten onder de gasten en een menukeuze die uitstapjes tot ver buiten de landsgrenzen verraadt, zorgen ervoor dat het Stads-Koffyhuis in dubbel opzicht een ‘topzaak’ is. Een topzaak waar ouderwetse gezelligheid, moderne productiemethoden en de hoogste kwaliteit vanzelfsprekend zijn. Aangezien steeds meer gasten dat waarderen, zijn wij op zoek naar nieuw, gemotiveerd personeel. Want of het nu gaat om de keukenmanager of mensen die de boel schoonmaken: iedereen werkt mee aan de reputatie van het etablissement aan de Oude Delft.

Advertentiesponsor: 247 Watersnijden
Advertentiesponsor: BBQ-specialist de Visser
Advertentiesponsor: BEZO Zonwering
Advertentiesponsor: Aannemersbedrijf Blijdorp B.V.
Advertentiesponsor: Van Etten Loonbedrijf
Advertentiesponsor: Fly-out
Advertentiesponsor: MJ Administraties & Belastingen
Advertentiesponsor: MTC de Viergang
Advertentiesponsor: Sporthal Het Baken
Advertentiesponsor: Velux Elektrotechniek
Advertentiesponsor: De Viergang
Advertentiesponsor: Noord-West Transport
Advertentiesponsor: Verbakel Gas Service
Advertentiesponsor: Piko Plant
Sponsor TCP-event: Remia
Uw advertentie hier en/of in kwartaalmagazine De Zadelpen?

Wilt u uw bedrijf verbinden aan Toerclub Pijnacker als (kleding)sponsor? En/of wilt u uw advertentie in kwartaalmagazine de Zadelpen?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.