Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Fijne feestdagen!

Uit de bestuurskamer…

En dan is het al weer het einde van het jaar. We gaan de winter in met hier en daar al een sneeuwvlok. Het is in elk geval koud op zondagmorgen.

In december is er geen bestuursvergadering. We gebruiken deze maand om samen het jaar door te nemen en gezellig onder het genot van een drankje bij één van onze trouwe sponsoren, BBQ de Visser, een hapje met elkaar te eten.

 

Wel hebben we vergaderd over de kledinglijn 3.0. Ja, ja we rijden al weer twee jaar in de mooie blauwe uitstraling. Volgend jaar wordt gebruikt om voor te bereiden. We gaan in gesprek met de kledingleverancier en ook met alle sponsoren. Wellicht weten jullie nog nieuwe enthousiaste sponsoren die graag mee willen doen en zich inzetten voor de club. De spelregels zullen we nog delen. Volg de website begin van het jaar 2024.

 

Heb je de laatste acties nog genoteerd?

  • 19 december 2023: het klopt, op dinsdagavond de klaverjasavond in het Baken, start om 20:00 uur
  • 7 januari 2024: de katertocht op de MTB en de racefiets

 

Nieuw dit jaar is dat we niet alleen de katertocht op de MTB rijden met een schitterende uitgezette tocht, maar ook dit jaar vertrekt er ook een groep racefietsers vanuit het Baken. Zij starten om 9.00 uur en de MTB’ers starten om 10.00 uur om dan allemaal weer rond de klok van 12.00 uur terug te zijn. Na afloop staan de oliebollen klaar tijdens de gezellige nieuwjaarsborrel.

 

Het jaar 2023 loopt ten einde en voor deze decembermaand wens ik een ieder hele fijne dagen met vrienden en familie. Op naar 2024 met hele mooie en veilige kilometers. Blijf gezond en tot volgend jaar.

 

Namens het bestuur,

 

Marc van Buijtene