Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Activiteiten van de jeugdcommissie

Activiteiten van de jeugdcommissie

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat de jeugdcommissie zich voorbereid op de start van het nieuwe seizoen voor de jeugdleden. Wat gebeurt er zoal?

Allereerst het onderhoud van de jeugdfietsen van TCP. We hebben een aantal fietsen die jeugdleden in het fietsseizoen gebruiken. Deze fietsen komen in het najaar terug en worden technisch nagekeken. Fijn dat TCP-leden dit onderhoud verzorgen in de winter.

De jeugdcommissie komt vanaf januari elke maand bij elkaar voor een update over lopende zaken en evenementen, ondertussen werken we aan de voorbereiding van het komende seizoen.

Elk jaar worden er nieuwe jeugdfietsers lid. Ook deze winter zijn er al aanmeldingen binnengekomen.

Op vrijdagavond 15 maart organiseren we een bijeenkomst als start van het nieuwe jeugdseizoen voor jeugd, ouders én nieuwe jeugd. Op zaterdagmiddag 16 maart worden de jeugdfietsen opgehaald aan de Pieter Bregmanlaan 10 in Pijnacker.

Jeugdbegeleiders, we zijn heel blij met de jeugdbegeleiders die elke zondagochtend de weg op gaan met een groepje jeugd. Of je nu ‘voorop’ gaat of juist zorgt voor de ogen achter in het groepje, we kunnen als Jeugd-TCP niet zonder de inzet van de jeugdbegeleiders. Dit jaar organiseren we op 6 april voor de jeugdbegeleiders een startbijeenkomst met een clinic over jeugdfietsen verzorgd door de NTFU.

Na deze voorbereidingen starten we dan op 7 april met fietsen voor de jeugd.

Kortom, we hebben zin in het nieuwe jeugdseizoen!

Sportieve groet namens de Jeugdcommissie

 

Arthur Kalkman

 

Lid worden kan nog!

Ben je tussen de 8 en 16 jaar en lijkt wielrennen je wel wat? Meld je aan als lid (zie knop elders op de pagina) of stel een vraag via jeugd@toerclubpijnacker.nl.

 

Bijschrijft foto: Op Jeugdland 2023 maakten veel kinderen kennis met de mooie fietssport met TCP