Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Druk bij het Vossenjagen

Uit de bestuurskamer…

We hebben de laatste tijd niet het beste weer gehad, maar dat houdt de Vossenjagers niet tegen en toch voor de dag komen om door de bagger te rijden. Het is in elk geval druk met het jagen.

Het is zondagmorgen 10 uur (en de B-rijders 5 minuten later) en het startschot wordt gelost aan de voorrijders die de eerst pijl naar de start weten te vinden.

De twee uitzetters zijn de zaterdag ervoor al druk bezig geweest met het uitpijlen en slimme dingen verzinnen, “Waar zetten we deze keer de emmers?!” Met regen voorafgaand aan de start moeten de uitzetters zondagmorgen heel vroeg de pijlen opnieuw neerzetten, omdat de pijen met regen vervagen. Ondersteund door vlaggetjes wordt de route zichtbaar.

Op 12 november is de finale en weten we wie de eerste digitale Vossenjachtpuntentelling  2023 heeft gewonnen. We starten met de prijsuitreiking rond 14.00 uur in het Baken.

Daags ervoor, op 11 november, gaan we met de jeugd en aangevuld met volwassenen MTB’en in Ermelo. Met een bus en vrachtwagen reizen we af om een mooie dag door de bossen te crossen.

Staat op 19 december de klaverjasavond nog in de agenda met de wetenschap dat het deze keer op dinsdag is?

Tot slot is de website weer een beetje beter geworden. Alle nieuwsfeiten zijn nu ook herkenbaar in beeld op de homepage. Het is weer een stapje beter.

Tot snel, ik hoop al bij de rit in Ermelo.

Namens het bestuur,

Marc van Buijtene