Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Rittentegoed in Spark

Leden van Toerclub Pijnacker,

Het seizoen loopt op zijn eind. In het nieuwe jaar is de contributie aangepast en is het niet langer nodig om voor het inschrijven van een tocht op zondagochtend te betalen.

Omdat we vooruit konden betalen hebben een aantal leden een (klein) tegoed van enkele euro’s staan. Het is gebleken dat terugbetalen veel werk en (bank) kosten met zich meebrengt vandaar de gedachte van TCP om de tegoeden om te zetten in een schenking aan de jeugd afdeling. Met wat financiële ondersteuning kan de jeugd tegen lage kosten weer een heel seizoen op de fiets.

Wil je toch graag je geld terug, dat kan zeker, het is Jouw geld, melden je even aan bij penningmeester@toerclubpijnacker.nl. dan zal worden onderzocht wat het tegoed is en wordt het terugbetaald. Doe dit graag ruim vóór 15 november 2023, na die tijd storten we het naar de jeugdafdeling van Toerclub Pijnacker.

Dank voor de aandacht,

Namens het bestuur van TCP

Peter vd Meer
Penningmeester.