Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Rotterdam schrikt op na schietincident

Uit de bestuurskamer…

Afgelopen week is Nederland opgeschrikt door de beschietingen in een Rotterdamse woning gevolgd door het schietincident in het Erasmus MC. Zo dichtbij en enkele leden zullen leerlingen, ziekenverzorgers of mensen die verzorging nodig hadden, kennen die op dat moment aanwezig waren. Vreselijk en sterkte met de verwerking.

Vreselijk maar wat heeft dit met TCP te maken? Zoals eerder gesteld zijn leden betrokken bij de mensen die werken of worden verzorgd in het Erasmus MC. Daarnaast is TCP ook opgeschrikt door zware valpartijen van onze leden die door de valpartijen in het ziekenhuis komen te liggen. Wat overkomt ons nu? Dat was voor mij de overeenkomst van geschrokken Nederland en geschrokken TCP.

Zo hebben we onlangs een bezoek gebracht aan Jan Hogervorst, Maarten Post en Roger Abbenhuijs die in één week tijd in het ziekenhuis terecht kwamen. Bijzondere ongevallen die we samen hebben geëvalueerd. In de groep van Jan en Maarten is gesproken over de snelheid. Die mag er zeker vanaf als je in de bewoonde kernen rijdt. Anderzijds had de auto de mannen gewoon aangereden, omdat er niet is geremd.

Een kat tegen je voorwiel is wel heel beangstigend. Een kat kan uit elke hoek van de straat komen, dat kan ons allemaal overkomen. Ik wil de heren nogmaals beterschap wensen.

Dan hebben we de bestuursvergadering in september met name gericht op de komende activiteiten van TCP. We houden even de agenda ernaast:

  • 8 oktober : start van de laatste helft voor de Vossenjagers
  • 11 november : MTB-tocht in Ermelo voor jeugd maar ook jeugdige ouderen
  • 12 november : eindejaarsfeest met prijsuitreiking
  • 19 december : klaverjasavond. LET OP, HET IS OP DINSDAGAVOND

Kijk ook onder het kopje ‘nieuws’ op de website, dan kom je alle activiteiten en nieuwsfeiten tegen.

Namens het bestuur,

Marc van Buijtene