Meer nieuwsberichten
Aankomende events
Niets gevonden.
Kilometerklassement
Lees de laatste Zadelpen

Zadelpen archief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief TCP

      
      
      

 


Wat zijn wij trots, Demi Vollering komt naar Pijnacker!!

Demi Vollering, winnaar van het geel in de Tour de Femmes 2023 en tweede op het WK in Glasgow, komt zaterdag 19 augustus naar de start van de dikke banden race in Pijnacker.

Demi en haar vriend Jan zijn heel duidelijk: “Wij komen naar Pijnacker omdat Demi daar haar roots heeft liggen en de eerste kilometers op de racefiets bij Toerclub Pijnacker zijn gemaakt. De dikke banden races, die Demi heel vaak heeft gereden en dan ook vaak won, zijn eveneens geweldige herinneringen.”

De familie Gravesteijn, met Lia voorop, onderhoudt de contacten met Demi en Jan. “Demi komt geen rondje racefietsen in een wedstrijd. Ze wil hier gewoon de dikke banden race aanmoedigen en een voorbeeld zijn. Geen reclame met bedrijven”, verduidelijkt Lia nogmaals.

Daar houden we graag rekening mee en zullen Demi een warm welkom geven. Daar wil je dan wel bij zijn. Kom zaterdag 19 augustus om 17.30 uur, kijken bij de start van de dikke banderace, aan de Julianalaan te Pijnacker. Daar zal Demi het startschot geven.

Demi komt naar Pijnacker speciaal voor de jeugd, de dikke banden race en een beetje voor ons. Dan zijn wij er toch in grote getalen voor haar. Tot zaterdag, wij zijn er ook!

Namens het bestuur, Marc van Buijtene.